Kipróbálhatod például, hogy az avokádót a hideg, folyó csapvíz alá tartod pár másodpercig: a csapvízben lévő klór elpusztítja a gyümölcs felületén lévő káros baktériumokat, amelyek hozzájárulhatnak a barnuláshoz. Rázd le a felesleges vizet, majd csavard szorosan az avokádót fóliába, és tedd a hűtőbe. Van más is azonban, amit kipróbálhatsz.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Kipróbálhatod például, hogy az avokádót a hideg, folyó csapvíz alá tartod pár másodpercig: a csapvízben lévő klór elpusztítja a gyümölcs felületén lévő káros baktériumokat, amelyek hozzájárulhatnak a barnuláshoz. Rázd le a felesleges vizet, majd csavard szorosan az avokádót fóliába, és tedd a hűtőbe. Van más is azonban, amit kipróbálhatsz.