Kipróbálhatod például, hogy az avokádót a hideg, folyó csapvíz alá tartod pár másodpercig: a csapvízben lévő klór elpusztítja a gyümölcs felületén lévő káros baktériumokat, amelyek hozzájárulhatnak a barnuláshoz. Rázd le a felesleges vizet, majd csavard szorosan az avokádót fóliába, és tedd a hűtőbe. Van más is azonban, amit kipróbálhatsz.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Kipróbálhatod például, hogy az avokádót a hideg, folyó csapvíz alá tartod pár másodpercig: a csapvízben lévő klór elpusztítja a gyümölcs felületén lévő káros baktériumokat, amelyek hozzájárulhatnak a barnuláshoz. Rázd le a felesleges vizet, majd csavard szorosan az avokádót fóliába, és tedd a hűtőbe. Van más is azonban, amit kipróbálhatsz.