A név mindent elárul. Ezek a ragyogó sárga almák – amelyeket szeptembertől októberig szüretelnek – édes, mézszerű ízzel rendelkeznek, amelyet enyhe fűszeres jegyek tesznek különlegessé, éppen ezért kiválóan alkalmasak almabor készítéséhez. Puha textúrájuk miatt sütés közben könnyen szétesnek, így legjobb nyersen fogyasztani őket, vagy olyan receptekhez használni, amelyek nem igénylik, hogy megtartsák alakjukat.
3. Golden
A név mindent elárul. Ezek a ragyogó sárga almák – amelyeket szeptembertől októberig szüretelnek – édes, mézszerű ízzel rendelkeznek, amelyet enyhe fűszeres jegyek tesznek különlegessé, éppen ezért kiválóan alkalmasak almabor készítéséhez. Puha textúrájuk miatt sütés közben könnyen szétesnek, így legjobb nyersen fogyasztani őket, vagy olyan receptekhez használni, amelyek nem igénylik, hogy megtartsák alakjukat.