Ha például egy szalmonellával fertőzött csirkét sütöttünk az air fryerben, ami valamiért nyers maradt, nem sült meg rendesen, így a kukában landolt, az élelmiszer akkor is megfertőzheti a soron következő ételt, amit a légkeveréses sütőbe teszünk, ha azt az előző használat előtt nem mostuk el. Ne kövesd tehát el azt a hibát, hogy csak minden negyedik vagy épp ötödik használat után mosod el a készüléket lustaságból, amikor már látható szennyeződések vannak rajta, hiszen az egészséged múlhat ezen az apró, pár perces procedúrán!
Ha például egy szalmonellával fertőzött csirkét sütöttünk az air fryerben, ami valamiért nyers maradt, nem sült meg rendesen, így a kukában landolt, az élelmiszer akkor is megfertőzheti a soron következő ételt, amit a légkeveréses sütőbe teszünk, ha azt az előző használat előtt nem mostuk el. Ne kövesd tehát el azt a hibát, hogy csak minden negyedik vagy épp ötödik használat után mosod el a készüléket lustaságból, amikor már látható szennyeződések vannak rajta, hiszen az egészséged múlhat ezen az apró, pár perces procedúrán!