Vacsora:
1. nap: A vacsora nagyjából 85 gramm húst tartalmaz, amelyet vagy megfőzünk vagy vízben párolunk. Ehhez ehetünk egy csésze zöldbabot, elfogyaszthatunk egy fél banánt, egy kis almát, és még egy csésze fagylaltot is.
2. nap: Este csak egy pár virslit ehetünk meg. Mellé elfogyaszthatunk egy fél csésze sárgarépát, egy csésze brokkolit, egy fél banánt és a legjobb, hogy ma is benyomhatunk egy gombóc vaniliás fagylaltot.
3. nap: Az utolsó vacsora pedig egy csésze tonhalból, egy fél banánból és egy csésze vanília fagylaltból áll.
Fotó: 123RF
Vacsora:
1. nap: A vacsora nagyjából 85 gramm húst tartalmaz, amelyet vagy megfőzünk vagy vízben párolunk. Ehhez ehetünk egy csésze zöldbabot, elfogyaszthatunk egy fél banánt, egy kis almát, és még egy csésze fagylaltot is.
2. nap: Este csak egy pár virslit ehetünk meg. Mellé elfogyaszthatunk egy fél csésze sárgarépát, egy csésze brokkolit, egy fél banánt és a legjobb, hogy ma is benyomhatunk egy gombóc vaniliás fagylaltot.
3. nap: Az utolsó vacsora pedig egy csésze tonhalból, egy fél banánból és egy csésze vanília fagylaltból áll.