2020 legtrendibb táplálkozási formája: bemutatjuk a Buddha-tál diétát
Nincs több éhezés! Megmutatjuk, hogy hogyan variálhatod a szivárványszínű tálakat úgy, hogy a kilók szinte leolvadjanak.
A változatosság gyönyörködtet
A Buddha-tál tulajdonképpen egy vegetáriánus egytálétel, amit leginkább ebédre, vagy vacsorára érdemes fogyasztanunk. Roppant egészséges, igazán változatos a színe, valamint az ízvilága egyaránt. Biztosan te is láttál már a közösségi oldalakon ilyen szívárványszínekben pompázó finomságot, de az jutott eszedbe, hogy biztos időigényes és bonyolult elkészíteni. Van egy jó hírünk, ugyanis pillanatok alatt megvan! Minél színesebben készíted el, annál egészségesebb, rosttartalmának köszönhetően pedig beindul az anyagcsere és a fogyás is. A hozzávalókat csupán meg kell mosni (hámozni), felszeletelni, és amit szeretnél azt egy kicsit grillezni, vagy főzni. Minél frissebbek a hozzávalók annál több vitamint juttatunk be a szervezetünkbe. Mutatjuk, hogy hogyan variálhatod a színeket és miket tehetsz bele. Lapozz!