Az őszi időszak kiváló alkalom arra, hogy átvizsgáld a konyhát, különösen a kamrát és a fűszerpolcot. Dobd ki a lejárt szavatosságú élelmiszereket és fűszereket. Sokszor elfelejtjük, hogy egyes alapanyagoknak korlátozott az eltarthatósága, és bár elsőre nem tűnnek veszélyesnek, az ízük és minőségük már nem a régi. Ezzel a lépéssel helyet is felszabadítasz a friss, őszi alapanyagoknak.
2. Lejárt élelmiszerek és fűszerek
Az őszi időszak kiváló alkalom arra, hogy átvizsgáld a konyhát, különösen a kamrát és a fűszerpolcot. Dobd ki a lejárt szavatosságú élelmiszereket és fűszereket. Sokszor elfelejtjük, hogy egyes alapanyagoknak korlátozott az eltarthatósága, és bár elsőre nem tűnnek veszélyesnek, az ízük és minőségük már nem a régi. Ezzel a lépéssel helyet is felszabadítasz a friss, őszi alapanyagoknak.