Ismét kitettek magukért a fesztiválozók: ezek a 2024-es Sziget legdivatosabb szettjei - Fotók!

Idén is megtaláltuk a legtrendibb Sziget fesztiválozókat. Mutatjuk is a legdivatosabb outfiteket.

A zene és a divat találkozása

Augusztus 7 és 12 között harmincadik alkalommal rendezik meg hazánk legnagyobb összművészeti fesztiválját, azaz a Szigetet, ahol nemcsak az élmények, hanem a divat is központi szerepet kap. Az 50 helyszínen, ezernél is több programból természetesen kitűnnek a legnagyobbak, ugyanis a nagyszínpadon idén olyan nevek lépnek fel, mint Kylie Minogue, Liam Gallagher, Skrillex, Fred again, Halsey, vagy Sam Smith. Ahogy az előző években, úgy a Femcafe idén is jelen volt az első napon, hogy elhozzuk nektek a fesztivál legextrémebb és legdivatosabb szettjeit. A Sziget színes forgatagában számtalan egyedi és stílusos outfit tűnt fel, amelyek tükrözték a résztvevők kreativitását és merészségét. Körbejártuk a hatalmas területet és megkerestük azokat az összeállításokat, amelyek idén a legnagyobb hatást gyakorolták ránk – legyen szó vibráló színekről, egyedi kiegészítőkről vagy éppen meglepő stíluskeverékekről.

Fedezd fel velünk az idei Sziget legdivatosabb szettjeit a galériában!

Idén a különleges minták és a vibráló színek uralták a fesztivált.
Kattints a további képekért!

Gyakori tévhit, hogy italt, illetve ételt nem lehet bevinni a Szigetre, de ennek is van egy rendszere. Ha ezeket betartod, akkor a biztonsági őrök vígan továbbengednek a beléptetésnél.

Leadfotó/Fotók: Femcafe / Hosszú Kata

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Nagyon sokan kedvelték meg Krausz Gábort az utóbbi időben, így nem is csoda, hogy rengetegen szurkolnak neki. A nézők szerint azonban most ordító hibákat követett el.
Lifestyle
Az elektromos, más néven e-hulladék sajnos nagy problémát okoz a világban. Pedig ha leleményes vagy, akkor még pénzt is tudsz vele keresni.
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.