Ezért mellőzd étrendedből az adalékanyagokat
Mutatjuk, milyen áldásos hatásokra számíthatsz.
Bőrünk lélegzethez jut
Régóta köztudomású tény, hogy ajánlatos messziről elkerülni mindazon ételeket, melyek mesterséges színezékeket, adalékanyagokat, ízfokozókat tartalmaznak, bármennyire is hívogatóak, esztétikusak, ínycsiklandóak a szóbanforgó kaják. Tudvalevő, hogy ezek az élelmiszerekbe nagy mennyiségben juttatott anyagok a szervezetünk ádáz ellenségei, így valóban roppant bölcsen tesszük, ha tudatosabban, előre megtervezetten étkezünk, és csak olyan ételeket-készítményeket fogyasztunk, melyek összetevői között egyáltalán nem szerepelnek mesterséges adalékanyagok. És hogy milyen pozitív élettani hatásokra számíthatunk, ha a fentieknek megfelelően járunk el? Nos, valószínűleg mindenki számára örvendetes és megnyugtató a tény, hogy az adalékanyagmentes táplálkozás látványosan csökkenti a potenciális bőrproblémákat. Az arcbőr rugalmasabbá, üdébbé, frissebbé válik majd, persze nem azonnal, hiszen bőrünknek is szüksége van némi időre, míg hozzászokik a változáshoz, ám legyünk türelemmel! A pattanások megjelenésére is jóval kisebb lesz így az esély.