„A tanulmány során az volt a fő célunk, hogy kiderítsük, a paradicsom, vagy a paradicsomlé képes-e elpusztítani a fertőzést okozó baktériumokat, beleértve a hastífuszt okozó szalmonellafertőzést” – mondta Jeongmin Song, a tanulmány vezetője. A kutatás nagyon érdekes eredményekhez vezetett, a paradicsomlébe helyezett, kitenyésztett hastífusz baktériumok ugyanis 24 órán belül teljesen elpusztultak. Ez pedig nem a paradicsomlé savasságának volt köszönhető.
2/4
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
„A tanulmány során az volt a fő célunk, hogy kiderítsük, a paradicsom, vagy a paradicsomlé képes-e elpusztítani a fertőzést okozó baktériumokat, beleértve a hastífuszt okozó szalmonellafertőzést” – mondta Jeongmin Song, a tanulmány vezetője. A kutatás nagyon érdekes eredményekhez vezetett, a paradicsomlébe helyezett, kitenyésztett hastífusz baktériumok ugyanis 24 órán belül teljesen elpusztultak. Ez pedig nem a paradicsomlé savasságának volt köszönhető.