Levágod a sajtról a penészt és megeszed? Lehet, hogy életed hibáját követed el

Biztos vagy benne, hogy "jó az még"?
Ehető vagy nem?
Ha nem esszük meg a sajtot, akkor bizony a hűtőben is bepenészesedik, méghozzá igen hamar. Amikor megjelenik egy kis zöldes-szürkés "szőrős" folt a tejterméken, akkor akadnak olyanok akik szimplán csak lemossák, vagy éppen levágják azt a részt. Te kidobod egyből, vagy nem szereted, ha kárba vész az étel? Nos, egyes tanulmányok szerint bizonyos esetekben nem származik semmi probléma abból, ha levágjuk és elfogyasztjuk, ám előfordulhat, hogy a sajtban már mélységeiben elszaporodtak a penészgombák. Eláruljuk, hogy mit lehet tenni velük, lapozd fel galériánkat a részletekért!

Nem is gondolnánk, hogy ez a piros zöldség ilyen csodás hatással van a szervezetünkre.
Leadfotó: 123RF.com
Oldalak

This is a modal window.