Barna rizs, zab, alacsony cukortartalmú gyümölcsök (például a bogyós gyümölcsök), bab, lencse, hal és tojás - ezek mind olyan ételek, amelyek jót tesznek az agynak, mind fizikai, mind pedig mentális jóllétét illetően. A brokkoli, a kelbimbó, az articsóka, a kelkáposzta, az alma, a körte, a mandula és a chia mag fogyasztását szintén javasolja a szakértő a kognitív funkciók javítása érdekében, ahogyan az erjesztett ételeket is, mint a joghurt, a kefir vagy épp a kimchi.
Fotó: Pinterest
Barna rizs, zab, alacsony cukortartalmú gyümölcsök (például a bogyós gyümölcsök), bab, lencse, hal és tojás - ezek mind olyan ételek, amelyek jót tesznek az agynak, mind fizikai, mind pedig mentális jóllétét illetően. A brokkoli, a kelbimbó, az articsóka, a kelkáposzta, az alma, a körte, a mandula és a chia mag fogyasztását szintén javasolja a szakértő a kognitív funkciók javítása érdekében, ahogyan az erjesztett ételeket is, mint a joghurt, a kefir vagy épp a kimchi.