Az A-vitamin forrásai közé tartoznak az állati eredetű élelmiszerek, mint a máj, a tejtermékek, és a halak, valamint a növényi források, mint a sárgarépa, a sütőtök, és a zöld leveles zöldségek, amelyek gazdagok béta-karotinban. Ha ezeket hanyagoljuk akkor bizony hiány léphet fel.
4/5
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Az A-vitamin forrásai közé tartoznak az állati eredetű élelmiszerek, mint a máj, a tejtermékek, és a halak, valamint a növényi források, mint a sárgarépa, a sütőtök, és a zöld leveles zöldségek, amelyek gazdagok béta-karotinban. Ha ezeket hanyagoljuk akkor bizony hiány léphet fel.