A titkos hozzávaló nem más, mint egy kevés füstölt szalonna, ami az eredeti receptekben nem szerepel, mégis sok háziasszony beveti, ugyanis hihetetlen ízt ad a levesnek. Tedd egy fazékba a felkockázott szalonnát, majd egy kevés zsíron kezdd el pirítani - néhány perc után mehet hozzá az apróra vágott vöröshagyma is, innentől pedig nyugodtan követheted a jól bevált, kedvenc receptedet. Te próbáltad már így?
3/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A titkos hozzávaló nem más, mint egy kevés füstölt szalonna, ami az eredeti receptekben nem szerepel, mégis sok háziasszony beveti, ugyanis hihetetlen ízt ad a levesnek. Tedd egy fazékba a felkockázott szalonnát, majd egy kevés zsíron kezdd el pirítani - néhány perc után mehet hozzá az apróra vágott vöröshagyma is, innentől pedig nyugodtan követheted a jól bevált, kedvenc receptedet. Te próbáltad már így?