Az étel fő alapanyaga a friss hal, amely leggyakrabban ponty, de más folyami halakat, például harcsát, keszeget vagy vegyes halat is használhatunk. Elengedhetetlen hozzávaló még a vöröshagyma, amely finomra aprítva vagy reszelve kerül a levesbe, valamint a kiváló minőségű fűszerpaprika, ami a halászlé élénkpiros színét és fűszeres karakterét adja. A receptekben gyakran szerepel még friss vagy konzerv paradicsom, esetleg zöldpaprika, amelyek a leves ízét tovább gazdagítják. De van még valami, amit sokan belecsempésznek, és amitől extra különleges lesz a leves íze.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Az étel fő alapanyaga a friss hal, amely leggyakrabban ponty, de más folyami halakat, például harcsát, keszeget vagy vegyes halat is használhatunk. Elengedhetetlen hozzávaló még a vöröshagyma, amely finomra aprítva vagy reszelve kerül a levesbe, valamint a kiváló minőségű fűszerpaprika, ami a halászlé élénkpiros színét és fűszeres karakterét adja. A receptekben gyakran szerepel még friss vagy konzerv paradicsom, esetleg zöldpaprika, amelyek a leves ízét tovább gazdagítják. De van még valami, amit sokan belecsempésznek, és amitől extra különleges lesz a leves íze.