A puha és omlós mézeskalács elérése érdekében válasszunk olyan receptet, amely több zsiradékot (vajat) ír elő, és kevesebb cukrot és mézet, ugyanis a cukor keményíti a tésztát. A sütési idő legyen minél rövidebb, hiszen a legtöbben ott rontják el, hogy túlsütik a mézeskalácsot. A páratartalom szintén fontos: száraz levegőben a süti könnyebben kiszárad.
4/4
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A puha és omlós mézeskalács elérése érdekében válasszunk olyan receptet, amely több zsiradékot (vajat) ír elő, és kevesebb cukrot és mézet, ugyanis a cukor keményíti a tésztát. A sütési idő legyen minél rövidebb, hiszen a legtöbben ott rontják el, hogy túlsütik a mézeskalácsot. A páratartalom szintén fontos: száraz levegőben a süti könnyebben kiszárad.