Ezekbe a hibákba csúszhatsz bele a bejglikészítésnél, és ehetetlen lesz a végeredmény

Rengeteg helyen készítenek bejglit karácsonykor, és ha nem követed el ezeket a hibákat, akkor csodás lesz a végeredmény!
Meg lehet venni a boltban, de a házi az igazi
A bejgli, vagy más néven mákos vagy diós tekercs, az egyik legkedveltebb karácsonyi sütemény Magyarországon. Az ünnepi asztal elmaradhatatlan része, amelynek története és hagyománya mélyen gyökerezik a magyar kultúrában.
Az eredete a 19. századra nyúlik vissza, és valószínűleg osztrák vagy német hatásra került be a magyar konyhába. Az biztos, hogy a legtöbb nagyinak van és volt titkos bejgli receptje.
A Nébih Oktatási Program csapata összegyűjtötte a legfontosabb élelmiszerbiztonsági tippeket, hogy a karácsonyi menü ne okozzon kellemetlen meglepetéseket. A galériánkban megmutatjuk, hogy mire kötelező figyelned a bejglinél!