Lifestyle

Almási Kitti válaszol: Őrülten féltékeny a pasim, mit tegyek?

Dr. Almási Kitti legújabb videójában egy gyakori párkapcsolati problémáról, a féltékenységről beszél.

Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus

Videóimban az olvasói levelek, kérdések közül a leggyakrabban felmerülő problémákra fogok válaszolni. A célom az, hogy egy pillanatra elgondolkodtassam az embereket arról, hogy mindig, minden helyzetet megváltoztathatunk azáltal, ha új szempontból értelmezzük, ha másként tekintünk rá. Ennek a szemléletmódnak az elajátítása más életterületeken is nagy előny lehet.

Az olvasói történeteket, kérdéseket az [email protected] emailcímre várjuk!

Őrülten féltékeny a pasim, mit tegyek?

A népszerű klinikai szakpszichológus ezúttal is egy olvasónak ad tanácsot, akinek párkapcsolatában komoly gondot okoz a féltékenység.

Ahhoz, hogy megoldják a problémát, mindkét fél szemszögét figyelembe kell venni - mondja a szakértő. Az egymásra figyelés mellett, az érzelmek megfelelő kifejezése is nagyon fontos a klinikai szakpszichológus szerint.

Dr. Almási Kitti vlogbejegyzésében egy nagyon aktuális kérdést jár körül.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.