Sárgadinnye krémleves
Pikáns sárgadinnye leves
Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya
Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 5. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.
Sárgadinnye krémleves
Hozzávalók:
50 dkg Sárgadinnye
1 db Lime leve és héja
4 ek Méz
1 kk Reszelt gyömbér
165 ml Kókusztej (78%-os)
4 szelet Prosciutto
Elkészítés:
- Beletesszük a felkockázott sárgadinnyét egy turmixgépbe, a lime levét és reszelt héját, a mézet, a kókusztejet, és a reszelt gyömbért.
- Összeturmixoljuk majd 1 órára berakjuk a hűtőbe
- A Prosciuttokat ropogósra sütjük és rátépkedjük a levesre, így tálaljuk.