Forrócsoki - pillecukor hóemberrel
Ki épített idén HÓEMBERT?!
Mutatok egy trükköt, amivel hó nélkül is tuti sikerülni fog:
Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya
Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 4. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.
Forrócsoki - pillecukor hóemberrel
Hozzávalók:
NUTELLÁS FORRÓCSOKIHOZ
- 3 dl Tej
- 150 g Nutella
- 2 dl Tejszín
EGYÉNI HOZZÁVALÓK
- Pillecukor
- Sárgarépa pálcikák
- Olvasztott étcsokoládé
Elkészítés:
Az elkészítés roppant egyszerű, úgyhogy vágjunk bele!
A tejet és a tejszínt, nutellával felforraljuk 5 percig. Majd az egészet egy szűrő segítségével átszűrjük.
TÁLALÁS
A kész forrócsokoládét pillecukorral díszítjük.
Ha tetszett ez a szuper forrócsoki recept és szeretnél még hasonló klassz tartalmakkal találkozni, akkor kövess Instagramon és lájkolj Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb receptekről. :)