Egzotikus joghurt tál
Tavaszi vitaminbomba! Fehérje és sok-sok szép és finom gyümölcs, próbáljátok ki!
Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya
Blogomban megmutatom, hogyan lehet a gyerekek segítségével minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. A Konyhatündér című gasztroműsor 2. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.
Egzotikus joghurt tál
Hozzávalók:
- 800 ml natúr joghurt
- 2 marék fagyasztott eper
Díszítés:
- 1 db sárkánygyümölcs
- 4 db kiwi
- 1 db mangó
- 1 marék kókuszreszelék
- 1 marék áfonya
- ehető virág
- chia mag
Elkészítés:
Turmixoljuk össze az epret a joghurttal, majd öntsük egy tálba, és helyezzük a tetejére az ehető díszítést, ízlés szerint.