Fashion&Beauty

Zsólyomi Norbert: "Nagyon nagy a fotósok közötti irigység"

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Zsólyomi Norbert, az egyik legtehetségesebb magyar divatfotós, aki mesélt arról hogyan indult a karrierje, mik a tapasztalatai, és még a külföldi modellekről is elárult néhány részletet.

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Zsólyomi Norberttel beszélgettem

A sorozat negyedik vendége Zsólyomi Norbert divatfotós, aki mesélt arról hány évesen kerültek be először a fotói a magazinokba, a tanulmányairól és arról is, hogyan indult az ő karrierje, ami eleinte nem volt egyszerű. Azt is elmesélte, milyenek voltak az első munkái, miket fotózott illetve milyen magazinoknak dolgozozz először. Beszélt a kezdőkről és a szakmai problémákról, sőt még abba is beavatott minket, miben különböznek a magyar és külföldi modellek. Nézd végig a videót, és ismer meg Őt jobban!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Bódis Boglárka tervezőnő, aki mesélt a szakma nehézségeiről és arról is, hogyan csöppent bele a ruhatervezés világába.

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.