Fashion&Beauty

Bódis Boglárka: "Nem hercegnőket látok magam körül"

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Bódis Boglárka tervezőnő, aki mesélt a szakma nehézségeiről és arról is, hogyan csöppent bele a ruhatervezés világába.

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Bódis Bogival beszélgettem

A sorozat harmadik vendége Bódis Boglárka tervezőnő, aki először nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett közgazdász diplomát. Csak később vágott bele a divattervezésbe, és azt is elárulja, hogyan jutott el a minisztériumtól az Elysian márka megalapításáig. Bogi kendőzetlenül őszinte volt a szakma nehézségeit illetően, és negatív tapasztalaival, sőt, a celebekkel kapcsolatban is megosztott néhány rossz élményt. Ismerd meg őt közelebbről!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége a gyönyörű magyar énekesnő volt, aki többek között stílusáról, illetve a hazai tervezőkhöz fűződő tapasztalatairól is beszélt.

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.