Fashion&Beauty

Lakatos Sándor: "Én a természetesség híve vagyok"

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Lakatos Sándor, az egyik legtehetségesebb magyar divattervező. A tervező mesélt arról, mikor és hogyan indult a karrierje, mit vesz figyelembe a modellek kiválasztásánál, illetve kiken szereti bemutatni a ruháit. Sőt, még azt is elárulta, milyen hazai és külföldi hírességeket öltöztetett már fel.

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Lakatos Sándorral beszélgettem

A sorozat ötödik vendége Lakatos Sándor divattervező, akinek első kollekciója 2008-ban indult. Sándor egyébként már gyerekkora óta folyamatosan jelen van a szakmában, mivel a családja is a hasonló területen tevékenykedik, szüleinek varrodája van. Arról is beszélt, milyen férfiakra adja szívesen a ruháit, egy fotózásnál mi alapján válogatja ki a modelleket. Nem titkolja, hogy a természetesség híve, és karakteres, érdekes személyiségekkel dolgozik szívesen. Lakatos Sándor már számos hazai hírességet öltöztetett, de külföldiek közül is akadnak jópáran, akik viselik a ruháit. Nézd végig a videót, és ismer meg Őt jobban!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Zsólyomi Norbert, az egyik legtehetségesebb magyar divatfotós, aki mesélt arról hogyan indult a karrierje, mik a tapasztalatai, és még a külföldi modellekről is elárult néhány részletet.

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.