Jó ideig nem romlik meg a francia, vagy krumplisaláta, ha így készíted el karácsonyra
Közelednek az ünnepek, és rengetegen készítenek ilyenkor francia, vagy éppen majonézes krumpli, vagy kukoricasalátát otthon.
Ha így készíted el hozzá a tartármártást, akkor sokáig nem fog megromlani
A Nébih Oktatási Program csapata összegyűjtötte a legfontosabb élelmiszerbiztonsági tippeket, hogy a karácsonyi menü ne okozzon kellemetlen meglepetéseket.
Legutóbb mi is beszámoltunk róla, hogy a halas ételekkel nagyon vigyázni kell. Ha elkészültek, és kihűltek, akkor kerüljenek be minél hamarabb a hűtőbe, de érdemes frissen elfogyasztani őket. Karácsonykor a sült hal mellé rengetegen készítenek különböző majonézes salátákat, amik szintén hamar megromolhatnak.
A galériánkban megmutatjuk, hogy mire kell figyelned, hogy ezek ételek még sokáig fogyaszthatóak legyenek.