Rengeteg pénzed bánhatja, ha ezt csinálod a ruháiddal mosás után: még az egészségedben is kárt tehet

A szakértők mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy egy valamit soha ne csináljunk a ruháinkkal télen, ennek pedig számos oka van.

Ártalmatlannak tűnhet, pedig veszélyes szokásról van szó

Manapság már rengeteg embernek van szárítógépe, így a ruhák megszárítása télen sem jelent számukra problémát, amikor nem tudnak a hideg idő miatt a teraszra teregetni. Sokan azonban még mindig nem birtokolják ezt a "mágikus" szerkezetet, így nekik parad a radiátor: rengetegen mosás után így próbálják mielőbb megszárítani a ruhájukat, ez azonban nem a legjobb döntés - írja a Mirror. Hogy milyen veszélyeket rejthet magában ez az ártalmatlannak tűnő szokás, azt galériánkból megtudhatod!

Mivel a kiszámíthatatlan időjárás megnehezíti a ruhaneműk kint történő szárítását, sokan a raditárokhoz folyamodnak, ezzel helyettesítve a szárítógépet. Ez azonban nem a legjobb szokás, ugyanis számos veszélyt és kockázatot rejthet magában, többek között a magas fűtésszámlát is eredményezheti.
Kattints a további képekért!

Minden kisállattartó számára ismerős az a helyzet, amikor kedvencünk szőre szinte észrevétlenül kiegészítővé válik a ruhatárunkban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Lifestyle
      A bolognai spagetti vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb fogás a világon, ám a legtöbben valójában helytelen módon készítik.
      Fashion&Beauty
      Anne Hathawayt kiváló divatérzékkel áldotta meg a sors, amiről ő maga egyik legutóbbi nyilvános szereplésén ismét tanúbizonyságot tett – méghozzá egy igencsak egyedi nadrágban.
      Lifestyle
      Sztárok
      A hercegnének megvan a maga stílusa, és bizony ebbe nem fér bele sem anyósa, sem pedig a néhai királynő kedvenc divatszabálya.
      Egészség
      A magyarok főleg csak húsvétkor fogyasztják ezt a zöldséget, aztán háttérbe szorul, és elfelejtjük. Pedig a rák kialakulásának a kockázatát is jelentősen csökkenti.
      Utazás
      Sokan nem tudják, de a B kategória besorolásán belül van egy titokzatos kód. Akinél ez jelen van, azt csak ”fél” jogosítványnak szokták tartani.