Ezért a 21 éves hercegnőért rajong most a világ: a szőke szépség és húga olyanok, akár a modellek

Magyarországon kevesen ismerik Maria Carolinát és Maria Chiarát, pedig a két hercegnőt külföldön igazi előkelő hírességekként tartják számon.

Bájosak és tanultak is

Hallottál már valaha Maria Carolináról és a Maria Chiaráról? Nos, a két hercegnő nevét idehaza kevesen ismerik, pedig Európában valódi sztárok szépségüknek és rangjuknak hála, na persze nem olyan befolyásosak, mint amilyen például a brit hercegné, Katalin. Carolina 2003 júniusában, míg húga, Chiara 2005-ben látta meg a napvilágot: mindketten Rómában születtek, jelenleg pedig Párizs, Monte Carlo és Róma között ingáznak, már ami a mindennapi életüket illeti. Carolina egyébként Calabria és Palermo, míg húga Noto és Capri hercegnője, és mindketten kivételes oktatásban részesültek. Carolina például folyékonyan beszél, ír és olvas hat nyelven, angolul, franciául, olaszul, spanyolul, portugálul és oroszul, valamint teniszezik, úszik, táncol, gimnasztikázik, wakeboardozik, vitorlázik és szörfözik is. Szereti a divatot és a művészetet, drámaiskolába jár, ahol színészetet és drámaművészetet tanul - húgához hasonlóan tehát sokoldalú tehetségről van szó, aki nem csupán gyönyörű, de okos is. Galériánkban mutatjuk őt és Chiarát, a két szőke szépséget!

Mindkét hercegnő a Bourbon királyi ház leszármazottja, amely 1734 és 1816 között a két királyság, Nápoly és Szicília felett, majd a Két Szicília néven ismert két egyesített királyság felett uralkodott 1860-ig.
Kattints a további képekért!

Carolina Miranda nevét idehaza sokan még nem ismerik olyan jól, ám külföldön a mexikói származású színésznő már valódi világsztárnak számít.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Sztárok
Elindult a TV2 sikerműsorának ötödik évada, visszatért a Dancing with the Stars, amiben Vomberg Frigyes partnere a mindig örök fiatal Südi Iringó lett!
Sztárok
Bár nincsenek megerősített források arra vonatkozóan, hogy ez a bizonyos mondat valóban elhangzott volna Meghan szájából, az biztos, hogy a hercegné eleinte nem igazán értette a királyi feladatok...
Sztárok
ATB rajongói egy nagyon jó, de egyben egy rendkívül szomorú hírt is kaptak. A trance zene egyik úttörője megtette a nagy bejelentést.