Ezt a Netflix-sztárt tartják a világ legszexibb nőjének: a 34 éves színésznő kétségkívül párját ritkítja

Carolina Miranda nevét idehaza sokan még nem ismerik olyan jól, ám külföldön a mexikói származású színésznő már valódi világsztárnak számít.

Nem sokan érnek a nyomába

Hollywood tele van csinosabbnál csinosabb sztárokkal nők tekintetében, az azonban ritka, hogy szépségével egy mexikói származású nő is tarol a celebgyár térségében. Márpedig a Netflix sztárjának, Carolina Mirandának ezt bizony sikerült elérnie: a Kamuprofil című sorozattal a színésznőnek sikerült betörnie a legnagyobbak közé, de nem csupán színészi tehetsége az, ami őt igazán különlegessé teszi: Carolina valódi szexszimbólummá nőtte ki magát csodaszép arcának, valamint tökéletes testének hála, igéző szemeiről nem is beszélve - galériánkban mutatjuk, kiről is van szó!

Carolina Miranda 1989 júniusában látta meg a napvilágot Mexikóban, első szerepét pedig természetesen egy telenovellában kapta.
Kattints a további képekért!

A Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori című dráma óriási népszerűségnek örvend jelenleg a Netflix-felhasználók körében, nem véletlenül: mind a sztori, mind pedig a két főszereplő lebilincselő alakítása hatalmas sikerre vitte a minisorozatot.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Carolina Miranda nevét idehaza sokan még nem ismerik olyan jól, ám külföldön a mexikói származású színésznő már valódi világsztárnak számít.
Lifestyle
Az Ikreket ma teljesen megbabonázza egy bizonyos személy. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Nyilas életében megoldódhat egy olyan dolog, ami régóta aggasztotta a jegy szülöttét. Heti horoszkóp.