Döbbenetes, hogy fest a Baywatch szőke bombázójának tinilánya: szöges ellentéte édesanyja egykori énjének

Erika Eleniakot a Baywatch című sorozat Shauni McClainjeként robbant be a köztudatba, gyönyörű arcával, illetve bomba testével pedig egy csapásra igazi szexszimbólum lett. Tudtad, hogy van egy lánya, aki immáron 18 esztendős, és igen feltűnő stílust választott?

Már kész felnőtt

Erika Eleniak 1989 és 1992 között szerepelt a mostanra kultikussá vált Baywatch című sorozatban, és bár később is több alkalommal feltűnt a vásznon, továbbá több tévés produkcióban is szerepelt, a rajongók máig Shauni McClainként azonosítják. A jelenleg 55 éves híresség sokat változott az évek során – sokak szerint napjainkban már szinte felismerhetetlen, többek között a rengeteg tetoválás miatt, ami karjait fedi –, de vonzó kisugárzását sikerült megőriznie, amiből láthatóan egy szem lánya is sokat örökölt. Sőt: a 18 esztendős Indyanna igazi egyéniség, vagány stílusát pedig nem fél megmutatni – ebből is látszik, mennyire a színésznő személyiségére ütött, aki jóval a befutása után jött rá arra, hogy sokkal több rejlik benne a szőke bombázó karakterénél. Az Instagramra feltöltött posztjai alapján egyértelmű, hogy remek kapcsolatot ápol tinédzser gyermekével, akiről egyelőre nem tudni, vajon egy napon a nyomdokaiba lép-e; galériánkban megmutatjuk, mennyire hasonlít egymásra anya és lánya!

Erika Eleniak egykori férjével, Roch Daigle fővilágosítóval a Hóvihar című film forgatásán jött össze, 2005-ben pedig kimondta neki a boldogító igent. Egyértelmű volt számukra, hogy közös családot alapítanak, a sors azonban akadályok elé állította őket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Ron Galella Archive - File Photos 2010/ Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
A zenei előadó meglepetésvendégként bukkant fel a City of Hope Los Angeles-i gáláján, ahol beszédet is mondott.
Utazás
Nem sokáig örülhetünk a langymeleg októbernek: a legfrissebb előrejelzések szerint a jövő hét első felében fordul majd hűvösebbre az időjárásunk, sőt az ország több pontján havazhat is.
Sztárok
Sokan úgy gondolták, hogy Károly volt nejének élete egyik legszebb eseménye volt az a bizonyos nap, amit Diana később aztán sosem tudott kiverni a fejéből, és nem a megfelelő okokból kifolyólag.