Ő volt Gábor Zsazsa egyetlen lánya: Francesca anyjához hasonló szépség volt fiatalon

A magyar származású amerikai színésznő gyermekének élete meglehetősen tragikusan és szomorúan ért véget.

Örökölte édesanyja vonásait

Gábor Sárit, azaz Gábor Zsazsát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: egy magyar származású, Golden Globe-díjas amerikai színésznőről, modellről, szépségkirálynőről és üzletasszonyról van szó, aki a 20. század közepének egyik legismertebb hollywoodi szexszimbóluma volt, valamint egyike azon kevés magyar származásúnak, aki csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán. Bár Zsazsa karrierje is kiemelkedő volt, leginkább mégis azzal vált ismertté, hogy kilencszer ment férjhez, hétszer vált el, egyik házasságát pedig érvénytelenítették. Második házasságát Conrad Hiltonnal, a Hilton szállodalánc alapítójával kötötte, tőle született egyetlen gyermeke, Francesca, aki fiatalon anyjához hasonló szépség volt, élete azonban tragikus véget ért 2015-ben, 67 évesen. Galériánkban találod a róla készült fotókat és a részleteket!

Zsazsa 1941-ben költözött Hollywoodba, ahol gyorsan hírnevet szerzett magának színészi tehetségével, szépségével, humorával, valamint botrányaival, továbbá híres milliomosokkal kötött házasságaival.
Kattints a további képekért!

Mick Jagger most 32 éves lánya, Georgia 2008-ban robbant be a köztudatba manökenként, és rögtön akkora sikert aratott, hogy azóta is a divatipar egyik legnagyobb sztárjaként tündökül.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Fashion&Beauty
A frufru lenövesztése türelmet igényel, de ezekkel a technikákkal sokkal könnyebbé teheted ezt az időszakot. A megfelelő stílusok és hajápolási termékek segítségével minden nap jól érezheted magad,...
Lifestyle
Rámosolyog a szerencse a Halakra a pénzügyek terén. Napi horoszkóp.
Sztárok
Ray Krebbs volt a Dallas című sorozat egyik közkedvelt mellékszereplője, akit a valóságban Steve Kanaly személyesített meg. Jóképűsége miatt a színész sokak rajongását elnyerte, ám azt a legtöbben...