Egyszerűen látnod kell, milyen gyönyörű Mick Jagger lánya: Georgia a modellszakma koronázatlan királynője

Mick Jagger most 32 éves lánya, Georgia 2008-ban robbant be a köztudatba manökenként, és rögtön akkora sikert aratott, hogy azóta is a divatipar egyik legnagyobb sztárjaként tündökül.

Ritka szépség

A The Rolling Stones legendás énekese, a világon mindenhol ismert Mick Jagger nyolcvanon túl is képes felszántani a színpadot, és napjainkban is ugyanolyan kirobbanó energiával, ugrálással és táncolással, valamint teljes átéléssel nyűgözi le a rajongókat, mint fiatal korában. Vérbeli rocksztárhoz méltóan sikerekben gazdag álomkarrierje mellett a magánélete is tele volt mérföldkövekkel, hiszen a sors nem kevesebb, mint nyolc csemetével áldotta meg (legkisebb utódja hét esztendős múlt), akik közül mind igazi egyéniségek, emellett édesapjukhoz hasonlóan prominensekké váltak a saját területükön. A zenésznek a híres modell, Jerry Hall is szült három gyermeket, köztük 1992-ben Georgiát, akin már kislányként is látszott, milyen sokat örökölt édesanyja páratlan külsejéből, így szinte előre garantálva volt, hogy felnőttként kamatoztatni tudja szépségét. Így is lett: tinédzserként kezdte bontogatni a szárnyait a divatiparban, és szinte azonnal befutott, és azóta is korunk legfelkapottabb manökenjei közé tartozik. Galériánkban megmutatjuk, milyen elképesztően néz ki a híresség:

Georgia Jagger mindössze 16 éves volt, amikor aláírta szerződését az Independent Models-nek, s még abban az évben debütált a Vivienne Westwood kifutóján – attól fogva pedig egy pillanatra sem állt meg a csillogás felé vezető úton.
Kattints a további képekért!

A ma 80 éves Mick Jagger minden idők egyik leghíresebb együttesének, a The Rolling Stone-nak a frontembereként szerzett magának világhírnevet. A rocklegenda élete során rengeteg nővel került romantikus kapcsolatba, éppen ezért sokan talán nem is emlékeznek arra, milyen gyönyörű volt az első felesége.

Leadfotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A különböző gyógynövényeket ősidők óta alkalmazzák természetes orvosságként a különböző betegségek, köztük a vírusfertőzések kezelésére, éppen ezért még a téli időszak kezdete előtt érdemes ezeket...
Home&Design
Már mindenki gondolkozik azon, hogyan tudna majd a hidegebb hónapokban kicsit spórolni a fűtésszámlán. Nos, nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben egy tapéta lesz a megoldás.
Sztárok
Mick Jagger most 32 éves lánya, Georgia 2008-ban robbant be a köztudatba manökenként, és rögtön akkora sikert aratott, hogy azóta is a divatipar egyik legnagyobb sztárjaként tündökül.