Semmi hollywoodi fényűzés - Dakota Johnson otthona egy igazi midcentury modern menedék

Ez a stílus lehetőséget ad arra, hogy az esztétika és a funkcionalitás egyensúlya megteremtse azt a harmonikus életteret, amelyet sokan szeretnének maguknak, és Dakota Johnson ezt tökéletesen megvalósította.

Midcentury Modern

Ha egy hollywoodi híresség otthonára gondolunk, hajlamosak vagyunk extravagáns, fényűző helyiségeket elképzelni, amelyek túlmutatnak a mindennapi életen. Mégis, amikor Dakota Johnson - akit legtöbben a Szürke ötven árnyalata sorozat sztárjaként ismernek - kinyitotta otthona ajtaját a világ számára, a visszafogott elegancia és az időtlen stílus szimbolizálódott. Azonnal egyértelművé vált, hogy Dakota választása nem a szokványos hollywoodi csillogást tükrözi, hanem a midcentury modern stílus iránti szeretetét. Részletek és fotók a galériában!

A midcentury modern – amely az 1940-es évek végétől az 1960-as évekig uralkodó irányzat volt – ma is rendkívül népszerű a letisztult vonalai, funkcionalitása és egyszerű, de mégis elegáns megjelenése miatt. Ez a stílus visszafogott harmóniát kínál, amely a funkcionalitás és az esztétika tökéletes egyensúlyára törekszik. Johnson Los Angeles-i otthona ennek az építészeti irányzatnak a tökéletes példája, amely méltán érdemel figyelmet és elismerést.
Kattints a további képekért!

Az elmúlt évek egyik különösen népszerűvé vált irányzata a "moody" lakberendezési trend, amely egyedi atmoszférát hoz létre, egyensúlyozva a mélység, a drámaiság és az intimitás között.

Leadfotó: Getty Images / Variety

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Home&Design
Már mindenki gondolkozik azon, hogyan tudna majd a hidegebb hónapokban kicsit spórolni a fűtésszámlán. Nos, nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben egy tapéta lesz a megoldás.
Sztárok
Mick Jagger most 32 éves lánya, Georgia 2008-ban robbant be a köztudatba manökenként, és rögtön akkora sikert aratott, hogy azóta is a divatipar egyik legnagyobb sztárjaként tündökül.
Sztárok
Krausz Gábor kitalált egy fordulatot a Séfek séfe hatodik évadában, amire még sosem volt példa. Néhány nézőnél emiatt betelt a pohár.