Sztárok

A Z-generáció hangja: Kicsoda Sabrina Carpenter és miért beszél róla mindenki?

Sabrina Carpenter egyre nagyobb teret hódít a fiatalok szívében, és mára a popzene egyik legígéretesebb sztárjává vált.

Az Espresso ereje

Sabrina Carpenter nevével már rengeteg helyen találkozhattunk, ugyanis a fiatal generáció egyik bálványának számít már. Az amerikai énekesnő 1999-ben született, és nem is fecsérelte sokáig az idejét, ugyanis már gyerekszínészként láthattuk a képernyőkön. Amint belevágott zenei karrierjébe a siker útja mondhatni meg is nyílt előtte.

Sabrina Carpenter nem csinál különösebben mást, mint a többi, az utóbbi években sikert arató pop előadó, de népszerűsége mégis rövid idő alatt az egekbe szállt. Ennek oka valószínűleg a humorában és a személyiségében rejlik, amelyek életet lehelnek a dalai elmés szövegeibe. Előszeretettel dolgozza fel a nők által gyakran megénekelt témákat: a manipulatív férfiak viselkedését és a "elveszett fiúk" utáni hajszát. Az egyszerű zenei struktúrával és különleges ütemmel rendelkező dalokat mégis úgy tudja tálalni, hogy utána hosszú-hosszú hónapokig csengenek mindenki fülében azok a bizonyos sorok, miközben a közösségi médiában is csak szőke fürtjei köszönnek ránk vissza.

De hogyan és miért lett a Disney-csatornán debütáló színésznőből a Z generáció egyik kedvenc előadója? Lássuk, mi áll karrierje látványos felemelkedésének hátterében.

Kattints a galériára!

A kezdetek: Disney-sztárból szóló énekesnő Sabrina Carpenter első áttörését a Disney Channel színészeként érte el. Míg sokan kezdetben a Disney-karakterével azonosították, Sabrina gyorsan bebizonyította, hogy több annál – tehetséges énekesnő is, akinek saját hangja van a zenei világban.
Kattints a további képekért!

Életében nem volt még ennyire gyönyörű a színésznő, pedig az elmúlt években jó pár mesés outfitben láthattuk már őt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
A Vízöntőre végre rátalálhat a nagy szerelem! Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A Palvin család tagjai le sem tagadhatnák, hogy megnyerték a genetikai lottót.
Fashion&Beauty
Ezek a rövid őszi körmök a legdivatosabb árnyalatokat kombinálják a kényelmes hosszúsággal és formákkal.