Sztárok

Alföldi Róbert: "Nem bírom, ha a filmekben csókolóznak, mert elkezdek zokogni az irigységtől"

A színész-rendező Sváby András Útközben elmeséled című beszélgetős műsorának vendégeként árulta el, hogy borzasztóan vágyik egy társra, de magányos farkasként is jól elboldogul az életben.

"Nem találtam senkit, akivel együtt tudnék élni"

Alföldi Róbert színész-rendező volt a vendég Sváby András Útközben elmeséled című műsorának legutóbbi adásában. A művész a magánéletére vonatkozó kérdéseket sem kerülte meg: elárulta például, hogy noha magányos farkasként is kiválóan elboldogul az életben, titokban azért szomjúhozza egy megértő, szerető társ közelségét. De hogy miért is tengeti a mindennapjait egyedülállóként? "Azért, mert nem találtam senkit, akivel együtt tudnék élni. Vagy nem találkoztam senkivel, akivel hosszú távon együtt tudnék élni, vagy aki hosszú távon együtt tudna velem élni. De amúgy egyáltalán nem vagyok magányos" - felelte az 56 éves színész.

Alföldi ugyan manapság is borzasztóan vágyik arra, hogy legyen mellette egy társ, de Sváby Andrásnak elmondta: "...az idő előrehaladtával és a kudarcos kísérletek növekedésével egyre kevésbé van meg a valódi hitem, hogy ez úgy oké is lesz. Tehát vágyni vágyom, nyitott is vagyok. Tudod, van olyan, hogy nem akarsz csinálni semmit. Nem az van, hogy elképzeled, együtt fogok vele élni, csak úgy valaki megmozgat. Hát ilyenre sem emlékszem nagyon régen, hogy egy kicsit megérintett valaki."
Kattints a további képekért!

Simon Kornél a Magyar Hang Mindenki függő című műsorában mesélt arról, hogy egyre elhatalmasodó alkohol- és drogfüggősége még a házasságát is veszélybe sodorta.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
Néhány hónappal ezelőtti cikkünkben arra a kérdésre próbáltunk választ találni, hogy mi okozza az idősek összetéveszthetetlen illatát, most pedig az úgynevezett "öregemberszag" elleni "védekezésről"...
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.
Lifestyle
Ne féljünk kísérletezni, és alakítsuk az ebédet a gyerekek ízlésére – így biztosak lehetünk benne, hogy minden nap friss és izgalmas ételekkel indulnak útnak.