Sztárok

Michael Jackson ritkán látott, gyönyörű lánya már 26 éves: Paris modelleket meghazudtoló szépsége bámulatos

Gyönyörű nővé érett a Pop Királyának egyetlen lánya, így nem csoda, hogy szépségére bizony az ügynökségek és a világhírű márkák is felfigyeltek.

Örökölte vilgáhírű édesapja tehetségét

Michael Jackson és Debbie Rowe második gyermeke és egyben egyetlen lányuk, Paris-Michael Katherine Jackson 1998. április 3-án látta meg a napvilágot - nevét a francia fővárosról kapta, ahol megfogant. Parist kizárólag az apja nevelte, miután Michael a Rowe-val való 2000-es válását követően kizárólagos felügyeleti jogot kapott, így testvéreivel együtt ő is a Neverland Ranch-en nőtt fel. Érdekesség, hogy keresztszülei Elizabeth Taylor, valamint a Reszkessetek, betörők! című filmben megismert Macaulay Culkin, ám miután Jackson 2009-ben váratlanul meghalt, Parist és két testvérét nagymamájuk, valamint unokatestvérük, Tito Joe Jackson vette a felügyelete alá. Paris egyébként mindig is nagyon közel állt édesapjához, így halála érthető módon megviselte: állítása szerint az énekes volt a legjobb apa, akit el tud képzelni, és szerencsére sokban hasonlít is a Pop Királyára, például abban, hogy örökölte a szupersztár kivételes zenei tehetségét. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a 26 éves, csodaszép Paris!

2017 januárjában Paris a Rolling Stone címlapján pózolt, majd ugyanebben az évben aláírta modellszerződését az IMG Models nevű ügynökséggel, valamint színésznőként is debütált.
Kattints a további képekért!

Hedy Lamarr színésznőként vált ismertté, ám később feltalálóként írta be magát a történelembe, ugyanis egy hihetetlen találmányt köszönhetünk a bámulatosan szép nőnek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat