Lifestyle

Donald Trump beállt dolgozni a McDonald's pultja mögé az elnökjelölti kampány hajrájában

Választási kampányának részeként gyorséttermi pult mögé állt be dolgozni Donald Trump republikánus elnökjelölt. Minderre vasárnap, Pennsylvania államban került sor.

Rendhagyó kampányfogás

A 78 éves Trump a választás végeredménye szempontjából meghatározónak tartott Pennsylvania államban az egyik legnépszerűbb és legrégibb amerikai gyorsétteremlánc, a McDonald’s üzletében állt be a pult mögé dolgozni.

A republikánus elnökjelölt azzal kommentálta az eseményt, hogy így 15 perccel tovább végzett munkát ilyen étteremben, mint demokrata ellenfele, írja az MTI.

Trump ezzel arra utalt, hogy Kamala Harris korábban beszélt arról, hogy diákként gyorsétteremben dolgozott, de Trump már többször is azt állította, bizonyítékok nélkül, hogy a demokrata jelölt nem mond igazat.
Kattints a további képekért!

A kaliforniai Coachella Valley-ben a helyi rendőrök egy városi terepjárót ellenőriztek a republikánus elnökjelölt, Donald Trump kampánygyűlése közelében. Egy nagy kapacitású tárat és töltött fegyvereket is találtak a jármű sofőrjénél.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...