Zendaya felvette az évszázad legszebb ruháját: bebizonyította, hogy nincs nála tökéletesebb nő jelenleg a világon

Életében nem volt még ennyire gyönyörű a színésznő, pedig az elmúlt években jó pár mesés outfitben láthattuk már őt.

Párját ritkítja szépségével és bomba alakjával

Zendaya manapság kétségkívül a világ egyik legnépszerűbb nőjének számít: a 28 esztendős színésznő nem csupán tehetségével és hihetetlen alakításaival, de külsejével is hamar belopta magát az emberek szívébe. Igazi hollywoodi divatdiktátorról van szó, aki bárhol jelenik meg, rendre nagy port kavar elképesztő szettjeivel - na persze valljuk be, nincs nehéz dolga, hiszen a legnagyobb divatmárkák keresik a kegyeit, meg ugye azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Zendaya teste olyan, mintha rajzolták volna, így gyakorlatilag minden típusú és szabású ruha jól áll rajta. A minap azonban egy olyan Bob Mackie kreációban lépett a vörös szőnyegre, amitől minden túlzás nélkül szó szerint leesett az emberek álla: a ruhaköltemény kiemelte Zendaya kreol bőrét és mesés alakját, melyből nem sokat hagyott a képzeletre a sztár, ugyanis a darab szabásának köszönhetően meglehetősen sok testrésze kikandikált a rajongók legnagyobb örömére. Galériánkban mutatjuk!

Zendaya ezzel a kivágott, Bob Mackie által tervezett, igencsak különleges és sokat mutató ruhával a 2024-es Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony nevű rendezvényen állítólag Cher előtt tisztelgett, ugyanis a kreációt az énekesnő egyik legikonikusabb szettje ihlette.
Kattints a további képekért!

Mária királyné hangulatos, élénk színben pompázó kabátot öltött magára, amiben ő maga varázslatos jelenségként ragyogott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Sokan nem is gondolnák, de bizony több szín is van, amit érdemes elkerülni, ha a fürdőszobáról van szó, legalábbis a belsőépítészek és a lakberendezők szerint.
Sztárok
A sussexi hercegné egy alkalommal állítólag szembeszegült Kamilla "alaposan átgondolt tervével", ezzel pedig bizony csúnyán felbőszítette a királynét.
Lifestyle
A Skorpió hallgasson ma a belső hangjára, mert az lesz a segítségére. Napi horoszkóp.