Ennek a stílusos kiegészítőnek most képtelenség ellenállni: Így dobhatod fel vele az unalmas őszi szettjeidet

Ez a szezon leggyönyörűbb és legelegánsabb kiegészítője, így neked is érdemes lesz beszerezned egy jó minőségű darabot.

Stílusos kiegészítő

A bőrkesztyűk mindig is meghatározóak voltak a divatvilágban. A kesztyűk történelmileg az elegancia státuszszimbólumai voltak, manapság az egyedi stílus kifejezésére szolgálnak különösen a hidegebb hónapokban, amikor a melegség elsőbbséget élvezhet a divattal szemben. A bőrkesztyűk nemcsak meleget adnak, hanem könnyedén feldobnak bármilyen outfitet, valamint kifinomultságot és izgalmat kölcsönöznek a megjelenésünknek. Ha a klasszikus elegancia híve vagy, egy pár fekete bőrkesztyűt bátran kombinálhatsz egy szőrme kabáttal, és hosszú szárú csizmával, de fontos, hogy a színpalettát tartsd semleges tónusban, így egy elegáns és visszafogott megjelenést alkothatsz, ami tökéletesen passzol az évszak hangulatához.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogyan viseld a bőrkesztyűt ősszel, hogy igazi stíluskirálynő legyél:

1. Bőrt bőrrel Nincs is klasszikusabb, mint egy teljesen bőrből álló összeállítás. Ez egyszerű és hatékony módja annak, hogy beépítsd a bőrkesztyűt a ruhatáradba, melyet könnyedén összehangolhatsz a cipőddel, táskáddal vagy akár az öveddel is, hogy a szetted harmonikusnak tűnjön.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: instyle.com

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Rengeteg olyan híresség van, aki képes bármit megtenni azért, hogy a lehető legjobban tudjon eljátszani egy szerepet, és még az sem jelent akadályt, ha drasztikus átalakuláson kell átmenni.
Lifestyle
Szakértők járták körbe az egyik leggyakoribb kérdést a farmernadrágok mosásával kapcsolatban. Most kiderül, milyen gyakran kellene tisztítani őket.
Sztárok
Az NCIS című sorozat egyik legemlékezetesebb karaktere volt Abby Sciuto, akit Pauley Perrette személyesített meg. A színésznő mostanra teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, megjelenése pedig...