Lifestyle

Hosszú évek után végre egybekelt a szerelmespár, de két nap múlva örökre lehunyta szemeit az ifjú férj: rettenetes kór végzett vele

Szívbemarkoló igaz történetet osztott meg a nagyérdeművel egy Lara nevű nő, aki nemrégiben kelt egybe szerelmével, de csak 48 óra adatott nekik férjként és feleségként.

Váratlan esemény árnyékolta be a terveiket

Talán te is emlékszel még rá, hogy a koronavírus-járvány csúcskorszakában gyakorlatilag az egész világon megállt az élet. A Great Lockdown időszaka mindenkire hatalmas nyomást helyezett: az emberek a négy fal közé zárkózva várták, mikor ér végre véget az egészségügyi vészhelyzet, és közben fontos családi események maradtak el. Mike és Lara Reynolds 2020-ban, vagyis a Covid-éra "hajnalán" szerette volna örökre összekötni az életét, de a rendhagyó körülmények miatt várniuk kellett - idézi fel a Mirror cikke. A szerelmesek végül félig-meddig meg is feledkeztek az esküvőről: úgy döntöttek, majd egybekelnek, amikor minden feltétel adott lesz a ceremóniához. Igen ám, de Mike-nál 2024 elején szörnyű betegséget diagnosztizáltak, ami beárnyékolta addigi terveiket.

A vőlegénynél tüdőfibrózist diagnosztizáltak, és amikor a szerelmesek értesültek a letaglózó hírról, úgy döntöttek, hogy másnap kimondják egymásnak a boldogító igent. Erre végül a kórházban került sor, mivel Mike állapota olyannyira súlyossá vált, hogy nem tudta elhagyni az egészségügyi intézményt.
Kattints a további képekért!

A férfi súlyos beteg feleségén veseátültetést kellett végrehajtani: e szorult helyzetben derült fény egy meghökkentő családi titokra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat