"Ott az a szarkaláb, amiért nagyon sokat sírtam és nevettem": Pokorny Lia elárulta mit tesz a szépségéért 50 felett

Pokorny Lia hétfő este 2 díjat is bezsebelt az InStyle #Képes vagyok díjátadó gáláján. Az 52 éves színésznő a kortalan szépség kategóriában olyan neveket utasított maga mögé, mint Dobó Kata, Udvaros Dorottya vagy Iványi Orsolya.

Kortalan szépség

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre az InStyle magazin #Képesvagyok díjátadó gálája, ahol olyan inspiráló személyeket díjaztak, akik példaértékűek a társadalom számára és fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról, vagy kiállni a fontos ügyek mellett. Pokorny Lia A #KÉPESVAGYOK MEGMUTATNI A SZÉPSÉG KORTALANSÁGÁT kategória győztese a Femcafe-nak elárulta, hogy minden ilyen elismerés erőt ad számára, és inspirálja, hogy tovább csinálja, amit eddig is, valójában attól érzi magát jól a bőrében, ha tehet valamit másokért. "A szépség nekem az elfogadást jelenti, hogy ne a múltba kapaszkodjunk, hanem próbáljunk meg a mostban élni, és minden pillanatban találjuk meg a szépet. Igen, ott az a szarkaláb, amiért nagyon sokat sírtam és nagyon sokat nevettem, és ezáltal minden emlékemet magamon hordozom" - mondta a színésznő. Kérdeztük arról is, hogy mit gondol azokról a nőkről, akik manapság filtereket használnak és plasztikai beavatkozások segítségével próbálják megőrizni fiatalságukat és szépségüket. "Azt szoktam erre mondani, hogy a kétségbeesésnek szaga van, és az öregít a legjobban." - tette hozzá Lia.

A Pokorny Liával készült teljes interjúért kattints a videóra:

Lead kép: Femcafe

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Nem igazán jellemző, hogy odafigyeljünk a szemünk egészségére. Pedig ennek az érzékszervünknek is szüksége van vitaminokra, valamint tornára is.
Sztárok
Egyre több a gyanús jel az emberek szerint arra vonatkozóan, hogy Harry és Meghan talán hamarosan végleg véget vetnek a házasságuknak.
Utazás
Sok olyan hátborzongató hely van a világban, ahová csak a legbátrabbak merészkednek.