Katalin képtelen volt tovább elviselni Vilmos viselkedését: a hercegné ultimátumot adott férjének

Katalin hercegné annyira dühös lett Vilmos herceg „elfogadhatatlan” viselkedése láttán, hogy nem teketóriázott: azonnal választás elé állította a trónörököst.

Méregbe gurult

Katalin és Vilmos kapcsolatáról mindenki tudja, mennyire kiegyensúlyozott, valamint szilárd talajon álló, szerelmüket pedig semmi nem tudja megingatni. Habár azután, hogy napvilágra került a hercegné rákos megbetegedése, magánéletükre súlyos árnyék vetült, ők továbbra is erős szövetséget alkottak és együtt leküzdöttek minden akadályt, így nem meglepő, hogy megismerkedésük óta igazi álompárnak számítanak. De persze ez nem azt jelenti, hogy olykor ne alakulna ki köztük nézeteltérés, hiszen bizonyos kérdésekben nem értenek egyet – ilyen például az, hogy míg a trónörökös legidősebb fiát, Györgyöt szeretné bentlakásos iskolába íratni, addig a felesége egyáltalán nem örül a felvetésnek. Emellett a múltban is előfordult, hogy kisebb feszültség mérgezte a viszonyukat, sőt egyik alkalommal odáig fajult a történet, hogy a leendő királyné ultimátumot adott a hercegnek; részletek a galériában!

Katalin és Vilmos házassága úgy tűnik, teljesen tökéletes, ám hazugság lenne azt állítani, hogy kapcsolatuk mindig is zökkenőmentes volt – 2007-ben egy rövid időre szét is mentek.
Kattints a további képekért!

Vilmosnak sem tetszett az, ami a sussexiek 2018-as esküvőjén történt, de végül mégis Harry és Meghan voltak azok, akik igazán megsértődtek amiatt, amit a walesiek tettek velük.

Leadfotó: Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Pokorny Lia hétfő este 2 díjat is bezsebelt az InStyle #Képes vagyok díjátadó gáláján. Az 52 éves színésznő a kortalan szépség kategóriában olyan neveket utasított maga mögé, mint Dobó Kata, Udvaros...
Sztárok
Szabó Simon és Balogh Edina együtt vesznek részt az RTL új showjában, a Nyerő párosban, arra viszont nem számítottak, hogy előbbi exe milyen dolgokat fog állítani.