Idehaza is népszerű ez a vény nélkül kapható gyógyszer, pedig veszélyes: szívproblémékat is okozhat

Gondoltad volna, hogy egy vény nélkül kapható készítménynek is komoly mellékhatásai lehetnek, ha hosszú távon szeded?

Csak óvatosan, mert komoly következményei is lehetnek

Mint azt tudjuk, a gyógyszerek különböző betegségek kezelésére, tünetek enyhítésére és a szervezet működésének helyreállítására szolgálnak. A többségünk gyakran él velük, hiszen segítenek csillapítani a fájdalmat, kezelik a különböző fertőzéseket, és szabályozzák az olyan krónikus betegségeket, mint a cukorbetegség vagy a magas vérnyomás. A modern orvostudomány sokféle hatásos gyógyszert fejlesztett már ki, melyek célzottan befolyásolják a test különböző folyamatait, így az emberek a gyors és hatékony gyógyulás reményében rendszeresen szedik őket, pedig némelyikük komoly mellékhatásokat is okozhat, ha hosszú távon alkalmazzuk ezeket. Van egy idehaza is népszerű gyógyszertípus, amit a háziorvos szerint nem szabad sokáig szedni - hogy mi is ez, és mi történhet, ha nem veszed komolyan a szakember figyelmezetetését, azt galériánkból megtudhatod!

Ahogyan a Mirror is írja, a TikTok-on is ismert és kedvelt brit háziorvos, Dr. Ahmed mindenkit arra figyelmeztet, hogy egy bizonyos gyógyszert emberek milliói szednek naponta, ám nem kéne hosszú távon alkalmazni a következmények miatt.
Kattints a további képekért!

Nagyon nem tesz jót a szervezetünknek, ha felhalmozódik benne az alumínium. Azonban mennyire egészségtelen, ha alufóliát használunk?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Lehet most azon nevetni, hogy a fortély a pénzben rejlik, de nem így van. Jákob Zoltán egyre jobban odafigyel magára, és nem akar pocakos milliárdos lenni.
Sztárok
Elképesztő, hogy nem tudják megunni az emberek a Chuck Norris vicceket. Mindig bele tudják építeni valamibe.
Sztárok
Jennifer Grey az A Real Pain című film londoni premierjén okozott hatalmas szenzációt vasárnap este, bomba alakja láttán ugyanis mindenkinek elakadt a lélegzete.