Anna egy mondattal semmisítette meg Meghant: a hercegnő nem kertelt, és nagy csapást mért Harry nejére

Erzsébet és Fülöp 74 éves lánya kimondta, mit gondol valójában Meghan Markle-ről.

Az éles nyelvű hercegnő

Anna hercegnőt a brit királyi család legszorgalmasabb tagjaként ismeri a világ, nem véletlenül: kora ellenére Erzsébet és Fülöp egyetlen lánygyermeke híres karitatív tevékenységeiről, hiszen több mint 200 jótékony szervezet védnöke, valamint évente közel 700 nyilvános rendezvényen vesz részt a királyi család képviselőjeként. Azonban az sem áll távol tőle, hogy bármikor kimondja, amit gondol: a hercegnőnek bizony éles a nyelve, így például amikor a Buckingham-palota bejelentette Károly és Kamilla koronázása előtt, hogy Károly feleségének címét a koronázás után „queen consortról”, azaz a király hitveséről vagy királynéról „queenre”, vagyis királynőre változtatják, Anna nem kertelt, és a ceremóniát követő vacsorán ezen változtatással egyet nem értésének és nemtetszésének is hangot adott. Állítólag Károly testvére egyenesen Kamillának címezve megjegyezte, hogy hiába változott meg a rangja, ő akkor sem királynő, hanem csak királyné, és bizony az ő szemében ennél több sosem lesz, hiszen nem született uralkodónak. Nos, Anna nemcsak Kamillát semmisítette meg egy mondattal, hanem Meghant is...

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Gondoltad volna, hogy egy vény nélkül kapható készítménynek is komoly mellékhatásai lehetnek, ha hosszú távon szeded?
Egészség
Nagyon nem tesz jót a szervezetünknek, ha felhalmozódik benne az alumínium. Azonban mennyire egészségtelen, ha alufóliát használunk?
Utazás
Persze megkérdezhette volna, hogy le tudja-e adni angolul a rendelését, de ő a nehezebb utat választotta a gyorsétteremben, így magyarul kezdett el beszélni.