Lifestyle

Újabb meghiúsított merénylet? Állig felfegyverzett férfit vettek őrizetbe Donald Trump kampánygyűlésén

A kaliforniai Coachella Valley-ben a helyi rendőrök egy városi terepjárót ellenőriztek a republikánus elnökjelölt, Donald Trump kampánygyűlése közelében. Egy nagy kapacitású tárat és töltött fegyvereket is találtak a jármű sofőrjénél.

Azonnal őrizetbe vették

A rutinellenőrzés során a járőrök töltött fegyvereket és egy nagy kapacitású tárat találtak a jármű sofőrjénél. A helyi hatóságok azonnal közbeléptek.

A 49 éves férfi, Vem Miller, Las Vegasból származik, és azonnal őrizetbe vették illegális fegyver- és lőszerbirtoklás gyanújával. A férfit jelenleg egy helyi börtönben tartják fogva, és folyik az ügy kivizsgálása – írja az MTI.

A Riverside megyei rendőrhatóság közleménye szerint a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően az eset nem veszélyeztette sem Donald Trump, sem a kampánygyűlés résztvevőinek biztonságát. Bár a körülmények aggasztóak voltak, a hatóságok biztosították, hogy az esemény zavartalanul folytatódhatott.

A hatóságok egyelőre nem közölték, hogy Vem Millernek volt-e közvetlen szándéka merényletet elkövetni, vagy csak véletlenül került a kampánygyűlés közelébe a fegyverekkel.

Hazugnak nevezte Donald Trump Kamala Harrist, aki szerint a republikánus elnökjelölt orosz fenyegetés esetén cserben hagyná Lengyelországot – írja az MTI.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Lifestyle
Teljesen mást helyeznek előtérbe a nők, mint a férfiak, amikor randiappot használnak. Azonban mire kell figyelni, hogy „jobbra legyél húzva”?
Sztárok
Erzsébet és Fülöp 74 éves lánya kimondta, mit gondol valójában Meghan Markle-ről.
Sztárok
Nagyon sokan szeretnék Szépréthy Rolandot látni a ringben. Most ez a celeb hívta ki egy mérkőzésre!