Krausz Gábor közel van egy újabb csalódáshoz, lélegzetvisszafojtva várják a rajongók, mi fog történni

Krausz Gábor már mindenben az új kezdetet látja, amióta elváltak egymással Tóth Gabival. Vajon megvan benne az erő, hogy ezt a golyót most elkerülje?

Az újabb csalódás nagyon nem tenne jót a sztárséfnek

Történt néhány negatív dolog a sztárséffel a tavalyi évben, de Krausz Gábor nem engedte, hogy az élet fordulatai maga alá gyűrjék.

Igyekezett összegyűjteni minden erejét, valamint a pozitív energiákat, ami hála égnek sikerült is. Mikes Annával együtt megnyerték a Dancing with the Stars tavalyi évadát, ráadásul a szerelem is újra rátalált, mivel a táncossal egymásba szerettek. Belevágtak az Ázsia Expresszbe is, ami pénteken este lezárult, de ott csak az ezüstérmet sikerült megszerezniük.

Azonban most jön az újabb kihívás, aminek lehet egy újabb csalódás lesz a vége. A galériánkban leleplezzük, miért izgulnak annyira Krausz Gáborért!

Véget ért a TV2 Ázsia Expressz 2024-es évada. A nézők izgalmas végjátéknak lehettek szemtanúi, ahol Krausz Gábor és Mikes Anna párosa, valamint Sáfrány Emese és Béres Anett duója küzdött meg egymással. Végig kiélezett volt a verseny, de Krausz Gáborék csak másodikként tudtak beérni a célba. Látszott, hogy csalódottak voltak, de nagyon ügyesen meneteltek.
Kattints a további képekért!

Vagy éppen ellenkezőleg? Nehéz kiszámítani, hogy mennyi Séfek séfe fog legurulni az emberek torkán.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Audrey Hepburn nádszálvékony alakját sokan irigyelték, sokan pedig azt gondolták róla, önsanyargatással éri el, hogy soha ne hízzon egy dekát sem. Ez azonban nagyon távol állt a valóságtól, a...
Sztárok
Krausz Gábor már mindenben az új kezdetet látja, amióta elváltak egymással Tóth Gabival. Vajon megvan benne az erő, hogy ezt a golyót most elkerülje?
Lifestyle
Egy bizonyos folt jelenléte egyértelmű figyelmeztetés arra, hogy a tojás már nem megfelelő a fogyasztásra, és nagy egészségügyi kockázatot jelenthet.