Károly király meg is hallhatott volna, két lövés is eldördült – ez lett a merénylő sorsa

III. Károly királynak nem csak a rák vehette volna el az életét, hanem egy férfi is. Ha úgy vesszük, a merénylőnek köszönheti II. Erzsébet fia, hogy még életben van.

Rengeteg ember volt szemtanúja az egésznek

Azt mindenki tudja, hogy Károly király lelkes környezetvédő. Sky News azonban kiemelten kezelte a hírt, hogy az uralkodó kihagyja a következő hónapban az Azerbajdzsánban, Bakuban megrendezett COP29 klímakonferenciát.

A jövő héten ausztráliai és szamoai körútra indul, ami elég megterhelő lesz. Mivel a király továbbra is kap rákkezeléseket, így a palota úgy véli, elegendő lesz számára ez a program.

Azonban Ausztrália, és azon belül Sydney keserű emlékeket ébreszt Károly királyban, ahol meg is hallhatott volna. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi történt pontosan!

1994. január 26-án, az ausztráliai Sydney-ben, egy merényletkísérlet történt Károly király ellen, aki akkor még Wales hercege volt. Bár 30 éve volt, de jó minőségben a felvétel továbbra is megvan róla, amit később meg is mutatunk.
Kattints a további képekért!

Károly még évekkel ezelőtt kapta a szívszorító levelet, amikor a Királyi Haditengerészetnél szolgált, és bizony Kamilla csúnyán összetörte írásával a szívét.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Mesés ékszergyűjteményén keresztül Katalin hercegné rejtett, ám szívből jövő üzeneteket szokott küldeni, melyeknek mind nagyon fontos jelentésük van.
Sztárok
Mint kiderült, az akkor még csak hercegi rangot viselő Károly egy alkalommal őszintén vallott Dianával való házasságáról, méghozzá nem is akárkinek.
Fashion&Beauty
Kaia Gerber gyakran ölt magára dögös, figyelemfelkeltő ruhákat, legutóbb azonban saját határait átlépve egy lélegzetelállító pucérruhában mutatkozott a nyilvánosság előtt.