Már nem tér vissza a magyarok egyik kedvenc keksze, pedig sokan szerették volna

Eltűnik a polcokról a magyarok egyik kedvenc keksze. Bár lenne helyettesítő termék a boltokban, viszont arra rengetegen panaszkodnak.

A Sport szelet után ismét egy ikonikus édességtől búcsúzunk

A Sport szelet gyártója még augusztusban, az édesség közösségi oldalán tett arról bejelentést, hogy befejezik a legendás magyar édesség gyártását.

Bár a csokoládé többi formája továbbra is elérhető marad, mégis sokaknak hiányozni fog az ezüst fóliás változat, hiszen ez már évtizedek óta az emberek életének a része volt és sok szép emlék fűződött hozzá.

Az egyik keksznek azonban nem a formája és a csomagolása tűnik el, hanem a konkrét termék, ami miatt rengetegen csalódottak. A galériánkban megmutatjuk, hogy melyikről is van szó!

A magyar háziasszonyok körében már-már hungarikumnak számított ez a keksz, ezért is fogják sokan a fejüket, hogy végleg eltűnik a polcokról.
Kattints a további képekért!

A kulcsszó itt a rákkeltő akrilamid, ami minden chipsben megtalálható. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi van benne.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Végre kiderült, ki vihette haza 2024-ben a műsor 10 millió forintos fődíját.
Sztárok
Mesés ékszergyűjteményén keresztül Katalin hercegné rejtett, ám szívből jövő üzeneteket szokott küldeni, melyeknek mind nagyon fontos jelentésük van.
Sztárok
Mint kiderült, az akkor még csak hercegi rangot viselő Károly egy alkalommal őszintén vallott Dianával való házasságáról, méghozzá nem is akárkinek.