Félelmetes telefonos vírus terjed, ami le tudja másolni a bankkártyádat

A modern technika újításait jó kihasználni, de ezek ellenünk is fordulhatnak. Az új kártevő például már bankkártyákat tud leutánozni.

Így a bűnözők akár a boltban is tudnak fizetni vele

A mobiltelefonok mindennapi életünk elengedhetetlen részévé váltak, és ezzel párhuzamosan a kiberbűnözők is egyre kifinomultabb módszereket fejlesztenek ki a készülékek megfertőzésére.

Vannak már olyan kártevők, amik a készülékben is kárt okozhatnak, ami szintén nem olcsó mulatság. Persze ha a hekkerek megcsapolják teljesen a bankszámlánkat, akkor onnantól nincs miről beszélni.

A telefonos vírusok folyamatosan fejlődnek, és egyre többféle formában jelennek meg. A galériánkban mutatunk egy nagyon veszélyeset, ami a bankkártyádat is le tudja másolni.

Valószínűleg már vannak olyanok, akik hallottak az NGate elnevezésű androidos kártevőről, ami roppant veszélyes, szóval alaposan vigyázni kell vele.
Kattints a további képekért!

A milliárdos üzletember, Jákob Zoltán gyakran jótékonykodik, és pont ezt akarják kihasználni a csalók. Alaposan résen kell lenned, ha ilyen üzenetet kapsz.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Mesés ékszergyűjteményén keresztül Katalin hercegné rejtett, ám szívből jövő üzeneteket szokott küldeni, melyeknek mind nagyon fontos jelentésük van.
Sztárok
Mint kiderült, az akkor még csak hercegi rangot viselő Károly egy alkalommal őszintén vallott Dianával való házasságáról, méghozzá nem is akárkinek.
Fashion&Beauty
Kaia Gerber gyakran ölt magára dögös, figyelemfelkeltő ruhákat, legutóbb azonban saját határait átlépve egy lélegzetelállító pucérruhában mutatkozott a nyilvánosság előtt.