A világ egyik legjobb sportolójától búcsúzunk, a rajongók teljesen összeomlottak

A rajongóknak még nem igazán jutott el a tudatáig, hogy nem láthatják majd többé a kedvencüket a pályán. Azonban sokan elfogadják, hogy ez volt az ésszerű döntés.

Alapból nagyon közel volt a visszavonuláshoz

A spanyol teniszcsillag, Rafael Nadal az egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb játékos a történelemben. Bár Federernek van a legtöbb rajongója, és Djokovicnak van a legtöbb Grand Slam-győzelme, de mégis a rajongók Nadalt tartják a legnagyobb teniszezőnek. Ha a salakos pályafutását nézzük, akkor igazuk is van.

Pályafutása során számos rekordot döntött meg, és mindenki szívébe belopta magát. Nadal nemcsak a pályán nyújtott teljesítményével, hanem személyiségével és magatartásával is kiemelkedik.

A galériánkban megmutatjuk, hogy miért vonul vissza, és milyen fontos érdekességeket kell tudni róla!

Nadal híres a rendkívüli munkamoráljáról és kitartásáról. Edzései intenzívek és következetesek, ami hozzájárult fizikai és mentális erejének fejlesztéséhez. A teste azonban már nem bírta a sok kihívást.
Kattints a további képekért!

Jól tudjuk, hogy Gelencsér Timi nem tud leállni. Most a rengeteg munka mellé egy nyaralást is beszuszakolt, ahol egy igazi világsztárral futott össze.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Egészség
A kulcsszó itt a rákkeltő akrilamid, ami minden chipsben megtalálható. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi van benne.
Sztárok
A TV2-nek el kellett fogadnia, hogy Rúzsa Magdinak kemény feltételei lesznek, hogy elvállalja a zsűrizést az új Megasztárban.
Lifestyle
Már kizárólag a magyar helyesírás szabályainak 12. kiadása érvényes, ami hozott néhány változtatást anno. Ezt azonban nem mindig követjük, vagy nem igazán tudunk róla.