Sztárok

Michael Jackson tényleg szűz volt, amikor 35 évesen összejött Elvis Presley lányával?

Nemsokára megjelenik a 2023 januárjában elhunyt Lisa Marie Presley memoárja, melyben az énekesnő néhai férjével, a legendás Michael Jacksonnal kapcsolatban is meglepő sztorikat olvashatunk majd.

Mozgalmas három évet töltöttek együtt

Lisa Marie Presley énekesnő, a néhai Elvis Presley lánya tavaly januárban távozott az élők sorából, így hát nemsokára debütáló memoárját a híresség gyermeke, Riley Keough fejezte be. Presley a kötetben nem pusztán saját életének kulcsfontosságú eseményeit elevenítette fel, de számos más közszereplőről is anekdotázott. A könyvből természetesen nem maradhatott ki a 2009-ben elhunyt Michael Jackson sem, a kultikus popsztár ugyanis 1994 és 1996 között két éven át volt Lisa Marie Presley férje. A Page Six új cikke érdekes részleteket közölt a memoár azon fejezeteiből, melyben Jackson nevével is sűrűn találkozhatunk. A két előadóművész románca 1993-ban rügyezett ki. "Én úgy gondoltam, hogy magányos volt, és kellett neki egy barát. De végül ő szedett fel engem" - mesélte szerelmük hajnaláról Lisa Marie Presley, aki emellett számos izgalmas kulisszatitkot is elárult tiszavirág életű házasságukról. Ha a folytatásra is kíváncsi vagy, lapozz: cikkünk a galériában folytatódik!

Lisa Marie Presley elárulta: 1993-ban, amikor összejött Jacksonnal, az ekkor 35 éves zenei eladó azt mondta neki, hogy még szűz.
Kattints a további képekért!

A táncművész, aki idén már nem szerepel a Dancing with the Stars című népszerű showműsorban, úgy érzi, teljesen új életszakaszhoz érkezett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Sztárok
Hunyadi Donatellát nem csupán bájos szépséggel, hanem párját ritkító énekhanggal is megáldotta a sors, így előadó-művészként az ő életében is fontos szerepet játszik az ihlet. A Femcafe.hu 2024-es...
Home&Design
Az őszi időszakban nagyobb számban jelenthetnek meg az apró rágcsálók az otthonainkban. Természetesen akkor sem kell kétségbeesned, ha esetleg téged is egérinvázió fenyeget: máris mutatunk pár...
Lifestyle
Ma már mindennek alaposan megnézzük az árát a boltban, és bizony a mosóporok és mosószerek abszolút nem olcsók. Azonban sokan nem tudják, hogy otthon is el lehet készíteni!