"A mai napig sem hisszük el, hogy ez velünk történt meg" - Balogh Edina elárulta, miért vállalkoztak szerelmével a Nyerő Párosra

Október 7-én, hétfő este Budapest egyik legimpozánsabb épületében, a Magyar Zene Házában ünnepelte az év leginspirálóbb nőit a Femcafe.hu – a nagyszabású gálára idén immáron hatodik alkalommal került sor. Az esemény egyik leggyönyörűbb sztárvendége Balogh Edina volt, aki mesélt nekünk a jövő héten induló Nyerő Páros című reality új évadáról is.

Bátran vágtak bele az új kalandba

Már nem titok, hogy október 14-én vadonatúj évaddal tér vissza az RTL legviccesebb sztárpárshow-ja, amelyben nyolc híresség és párja költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Balogh Edina, aki 10 éven át játszotta a Barátok közt Kingájának szerepét, párjával, Szabó Simon színész-rendezővel szállnak harcba, hogy bebizonyítsák, szerelmük mindent túlél. A szerelmesek közel 1 éve alkotnak egy párt, Edina elárulta, hogy egyáltalán nem féltek belevágni az új kihívásba, hiszen a kapcsolatuk egy másik reality műsorban is nagyon szélsőséges körülmények között szövődött. " Elképesztő, hogy a sors milyen váratlan fordulatokat tud hozni, a mai napig sem hisszük el, hogy ez velünk történt meg. Ebben a helyzetben, amiben mi voltunk ez nekünk kedvező volt, hiszen tudtunk egymással lenni, és annak reményében is vágtunk bele a Nyerő Párosba, hogy picit kettesben legyünk." - mondta Edina.

Ha kíváncsi a Balogh Edinával készült teljes interjúra, illetve arra, hogy a Nyerő Párosból kikkel kötöttek szoros barátságot, akkor kattints a videóra:

Lead kép: Kunos Attila

A magyar sztárvilág krémje szebbnél-szebb estélyi ruhákban tündökölt a vörös szőnyegen.

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
A két elragadó üzletasszony ezúttal is vonzotta a tekinteteket, ami nem is csoda, hiszen lélegzetelállítóan gyönyörű estélyi ruhákban érkeztek az Inspiráló Nők gálára.
Fashion&Beauty
A magyar sztárvilág krémje szebbnél-szebb estélyi ruhákban tündökölt a vörös szőnyegen.
Sztárok
A színészházaspár élete kívülről rendkívül boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik, pedig a világot jelentő deszkákon a késhegyre menő vitáktól sem riadnak vissza.